Sanalika | Sanalika Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanalika | Sanalika Forum

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

beni böyle bırak

YazarMesaj
CrystaL
2.500Sanil
CrystaL

Erkek
Rep Gücü : 0
Rep Puan : 12884

beni böyle bırak Empty
MesajKonu: beni böyle bırak   beni böyle bırak Icon_minitimeSalı Tem. 27, 2010 10:32 am

ben qerçek aşkı hala bulamamış bulsamda elimden kaçırmış bir qenç kız.bir sevdigim vardı canımdan öte.mustafamdı o benimdi sanki herzaman.ama yok yanılmışım ben.ilk başta hep konuştuk bana açılmaya başladı.dertlerini anlattı,hüzünlerini paylaştı ve sonra beni sevdigini...çok mutlu olmuştum hiç olmadıgım kadar.ama çokta korkmuştum beni kendine bu kadar baglamışken gider diye.gecelere kadar yatmadıl mesajlaştık konuştuk.bir gün ögrendim ki kuzenimin apartmanında oturuyormuş.kuzenim bi şekilde benim mustafamın onun arkadaşı olan mustafa oldugunu anlamış bana geldi her şeyi anlattı.yıkıldım.meger beni sadece yatagında istiyormuş.beni hiç sevmemiş.arkadaşlarına ki içinde kuzenimde var ben bi kız buldum bi kaç güne kalmaz eve atarım diye anlatıyormuş ben bunu duydugumda öyle yıkıldım ki bi daha tövbe ettim aşka sevdaya yok dedim zincir vurdum yüregime taa ki tam adam gibi adam bulana kadar...yaa arkadaşlar bü dünyada kimseye güvenilmiyor..gerçek seven yok sadece böyle maskeleri var

beni böyle bırak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beni Benimle Bırak - Manga
» işte benim aşkım da böyle
» Böyle Gelin Arabası Görülmedi